La belle Maison

9
6
Gites.nl logo

La Belle Maison is een ruime gite met drie slaapkamers, helemaal gerenoveerd maar met behoud van de Franse charme door de zichtbare houten balken en stenen muren. De gîte is ingericht in Franse/scandinavische stijl, die een lichte en frisse uitstraling geven. Er is een ruime woonkamer met open keuken die uitkomt op de achterkant van de gite. Hier vind je een gezellig terras met een comfortabele sofa en eettafel. De perfecte plek voor complete privacy.
Vanuit een aparte lounge heb je door openslaande deuren ook toegang tot een privé patio met uitzicht over de gemeenschappelijke tuin, speeltuin en zwembad. De perfecte plek om bij je eigen barbecue te eten en de kinderen in de tuin te laten spelen. Je vindt er ook een modern toilet beneden, en een badkamer met douche. Boven zijn twee ruime slaapkamers met kingsize bedden. Een van deze twee kan worden gescheiden in twee eenpersoonsbedden. Er is een kleinere derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Vanaf de overloop is er toegang tot de badkamer met een fraai vrijstaand bad.

Boekingsinformatie

Ligging la belle maison

De ligging van "la belle maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.