Natuurhuisje in Joigny-sur-meuse

6
Natuurhuisje.nl logo

Een oase van rust die plaats biedt aan 4 tot 6 personen in het midden van het landgoed van 3 ha weiland en met een overdekt en verwarmd zwembad (van april tot oktober) van 5,5 m bij 10 m (gedeeld met de eigenaren, het huis van de eigenaren ligt ernaast). Het huisje ligt op 1 km van een klein landelijk dorpje omgeven door bossen en doorkruist door de rivier Maas. De groene weg (langs de rivier) die Givet met Charlevilles-Mézières (75 km) verbindt, ligt aan de voet van het landgoed. Deze plek is heel rustig en gunstig voor het observeren van dieren (bevers, vossen, reigers, zwanen, ganzen, eenden...). Het gebied is ideaal om te wandelen, te voet, met de fiets of te paard. Alles is voorzien voor de ontvangst van de ruiters en hun paarden (weiden, paddock, zadeltuig). 8-9 mountainbikes (in overleg) staan ook tot uw beschikking. De gîte heeft een mooie en nieuwe keuken, een grote eetkamer, een zitkamer (TV + DVD) en 2 slaapkamers (tweepersoonsbedden), een badkamer met ligbad, een aparte douche en 2 toiletten. Daarnaast beschikt u over een eigen terras voorzien van een barbecue en een grote tuin (+ meubilair) grenzend aan het zwembad. Het zwembad is in gebruik vanaf april (bij goed weer), anders vanaf mei tot eind september of oktober (afhankelijk van het weer).

Bijzonderheden natuurhuisje in joigny-sur-meuse

woonkeuken parterre: eettafel(6 personen),, broodrooster,, fornuis,, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in joigny-sur-meuse

De ligging van "natuurhuisje in joigny-sur-meuse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.