Natuurhuisje in Foulain

2
Natuurhuisje.nl logo

Onder de hoge Spar met uitzicht op de wei staat dit natuurhuisje Het natuurhuisje bestaat uit één ruimte van vijf bij vijf meter en een veranda waarop onder andere een ingerichte buitenkeuken en een zitje te vinden zijn. In het knusse huisje staat een autentiek 2 persoonsbed, zonodig wordt er een opklapbed bij gezet, een tafel met drie stoelen en een zitje met een luie stoel. De bedden zijn opgemaakt als je komt. De buitenkeuken is ingericht met servies, kookbenodigheden, koelkast en oventje. In de schoolvakantieweken verhuren de verhuurders alleen per week (wisseldag zaterdag of zondag). Het huisje ligt op het 14 hectare grote terrein van een kleinschalig cursuscentrum. In de hoogseizoensweken worden er verschillende workshopweken aangeboden, zoals yoga, tai chi, schrijven en bijvoorbeeld boetseren. Ook in het seizoen zullen de stilte en rust op het terrein je verrassen. Geen zin om zelf te koken? Dan ben je zeker in de seizoensweken van harte welkom om mee te eten in het Chateau.

Bijzonderheden natuurhuisje in foulain

Tuinmeubilair, Tuin, Terras (privé), Terras, Speelweide, Speeltoestellen, Berwarming (elektrisch), Tuin (gedeeld), Tafeltennistafel, Meertje , Jeu de boules baan, Badkamer (gedeeld met anderen), Tweepersoonsbed, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 3)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in foulain

De ligging van "natuurhuisje in foulain" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.