Natuurhuisje in Foulain

3
Natuurhuisje.nl logo

Aan de rand van het bos met uitzicht op de wei en het meer staat de romantische maisonette, vrij en stil. Het natuurhuisje bestaat uit één ruimte van vijf bij vijf meter en een veranda waarop onder andere een ingerichte buitenkeuken en een zitje te vinden zijn. In de maisonnette staat een slaapbank, een apart bed, een tafel met drie stoelen en een houtkachel. De bedden zijn opgemaakt als je komt. In de schoolvakantieweken verhuren de verhuurders alleen per week (wisseldag zaterdag of zondag). Het huisje ligt op het 14 hectare grote terrein van een kleinschalig cursuscentrum. In de hoogseizoensweken worden er verschillende workshopweken aangeboden, zoals yoga, tai chi, schrijven en bijvoorbeeld boetseren. Ook in het seizoen zullen de stilte en rust op het terrein je verrassen. Geen zin om zelf te koken? Dan ben je zeker in de seizoensweken van harte welkom om mee te eten in het Chateau.

Bijzonderheden natuurhuisje in foulain

Jeu de boules baan, Keuken, Meertje, Pelletkachel, Speeltoestellen, Speelweide, Terras, Terras (gemeenschappelijk), Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (gedeeld), Tuinmeubilair, Slaapbank, Contactloos verblijf

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in foulain

De ligging van "natuurhuisje in foulain" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.