Amaryllis 2p 2/4p

4
Bungalow.Net logo

U treft midden in een mooi natuurgebied een mooi vakantiepark aan op loopafstand van het Der meer en de stranden, dichtbij de haven en het nautisch centrum. De bezienswaardigheid is bijzonder vanwege de kwaliteit van de mooi bewaarde natuur en het landschap, de rijkdom van flora en faun. Het meer is een ideale plek voor een geslaagde vakantie, er zijn zes stranden en talloze mogelijkheden voor de watersport. U vindt hier sport, natuur, plezier als sleutelwoorden. U kunt hier genieten van zeilen, waterski, wateractiviteiten, tafeltennis, mini golf, mountainbiken, wandelen, boom klimmen, vissen, paardrijden, vogels spotten en meer.




Het vakantiepark bestaat uit 44 eenvoudig en nette vakantiehuisjes omgeven door een groen gazon, in het midden van het groene gebied van 4,5haz. De huizen zijn kleurrijk van buiten en het interieur is hout. Het vakantiepark is ideaal voor families met kinderen en natuurliefhebbers. Er is een verwarmd binnenzwembad open van begin juni tot eind september. met een jacuzzi en poedelbadje, sauna tegen vergoeding en hammam tegen vergoeding.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging amaryllis 2p 2/4p

De ligging van "amaryllis 2p 2/4p" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.