Chez Caro

9
6
Gites.nl logo

Chez Caro is een verbouwde boerderij in de stijl van de Auvergne, gelegen aan een rustige landweg in het gehucht Lessal, vlakbij het dorp Mourjou dat op ongeveer 4 km ligt. Het huis van de eigenaars, een verbouwde schuur, staat ook op het terrein. De onmiddelijke omgeving bestaat uit oude boerderijen, velden en bossen, waar lokale boeren hun vee laten grazen.
Het huis is ruim en aantrekkelijk ingericht en het is royaal voorzien van alles dat je nodig hebt voor een relaxte vakantie, waaronder gidsen en suggesties voor lokale uitstapjes. Er is gratis Wifi, maar niet zo snel als we zouden willen.
Naast de schuur ligt een zwembad van 11 m lang, dat je deelt met de eigenaars. Breng alsjeblieft je eigen handdoeken mee voor gebruik bij het zwembad. Vanaf het zwembad heb je uitzicht over de vallei naar het landschap rondom Lessal.
Woonkamer
De grote comfortabele zitkamer heeft een open haard met een houtkachel. Er zijn twee banken en twee fauteuils en een salontafel. Veel boeken en games en een Franse tv met een dvd-speler, en we hebben een ruime keuze aan Engelse dvd's beschikbaar. De kunst door het hele huis is allemaal origineel, deels van lokale kunstenaars.
Tweepersoonsslaapkamer
De tweepersoonskamer heeft een kingsize tweepersoonsbed dat kan worden gesplitst om twee kleine eenpersoonsbedden te maken, mocht dat de voorkeur hebben.
De familieslaapkamer
De grote familiekamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Er is ook voldoende ruimte voor een kinderbedje of een reiswieg, die beide kunnen worden geleverd.
Derde slaapkamer
De derde slaapkamer heeft eenpersoons stapelbedden die geschikt zijn voor kinderen ouder dan 6 jaar. (Franse wetgeving staat niet toe dat kinderen jonger dan 6 jaar slapen in stapelbedden.)
De doucheruimte
De doucheruimte heeft een toilet en wastafel en een inloopdouche met een vaste regendouche en een handdouche. Laat het ons weten als je een babybad nodig hebt.
Keuken / eetkamer
Deze kamer krijgt de ochtendzon en is de perfecte plek om rond de grote kersenhouten boerderijtafel te zitten en de dagactiviteiten te plannen. De nieuwe keukenunits zijn voorzien van een inductiekookplaat en een elektrische oven en een magnetron. Er is een volledig servies en bestek en glazen voor ten minste zes personen.
Bijkeuken
De bijkeuken heeft een vaatwasser en een wasmachine en afvalcontainers. De vuilniszakken moeten in de bakken aan het eind van de weg worden achtergelaten en de recycling moet naar Mourjou worden gebracht. Er zijn compostbakken aan de achterkant van de broodoven in de tuin.
In de uitgestrekte tuinen is ruimte voor kinderen om te rennen en te spelen, er zijn schommels en touwen, evenals bomen en bloembedden. Er zijn tal van rustige plekken om te zonnebaden en te ontspannen, evenals een beschutte ruimte voor barbecues. Help jezelf aan kruiden zoals tijm, salie, rozemarijn, basilicum en koriander. We hebben het geluk dat we elke avond de meest prachtige zonsondergangen hebben en met een glas in je hand kijken hoe de zon ondergaat, wordt een feestelijk ritueel.
Het zoutwaterzwembad is 11m bij 4,5m en is 2m diep aan het diepe einde. We houden het afgedekt met een veiligheidshoes, tenzij het in gebruik is. Je kunt gewoon vragen of we het open willen doen. We vragen je om bij het zwembad te zijn als je kinderen zwemmen. Als uw kinderen goede zwemmers zijn, mag het zwembad de hele dag open. Er zijn tal van zitgedeeltes met gazons rond het zwembad en het grote betegelde terras in de volle zon, met ligstoelen en stoelen bij het zwembad.

Boekingsinformatie

Ligging chez caro

De ligging van "chez caro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.