Boerderijhuis

6
Gites.nl logo

Het vrijstaande boerderijhuis uit 1897 is geheel gerenoveerd, waarbij oorspronkelijke details zoals de houten balken van het plafond op de begane grond, de stookplaats met grote schouw en de muren van bijna een meter dik behouden zijn gebleven.

Het huis heeft een gezellige open haard en tevens centrale verwarming, een moderne badkamer incl. bad, drie ruime lichte slaapkamers en twee seperate toiletten. Door de authentieke details, aangevuld met vele antieke accessoires in het woongedeelte, ademt het huis een gezellige sfeer uit waar u zich direct thuis voelt. Rondom het huis zijn ruime terrassen gecreƫerd, een veranda, een gemetselde barbecue en een ruime tuin met wijds uitzicht over de vallei.

De unieke ligging van het huis met het panoramisch uitzicht, midden in de natuur van de Cantal, zorgt voor privacy en veel rust. Het huis is uitgerust voor zes volwassenen. Op verzoek kan een extra babybed geplaatst worden. Het huis is bij aankomst schoongemaakt en de bedden zijn opgemaakt.

Deze locatie is tevens zeer geschikt voor het geven van cursussen, trainingen voor wielrenners, wandelaars, vogelaars en golfers.

Boekingsinformatie

Ligging boerderijhuis

De ligging van "boerderijhuis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.