Walnut House

8
6
Gites.nl logo

Het huis staat op 20 m2 grond met picknickplaatsen om buiten te eten. Het grote veld naast het huis heeft een goed uitgeruste kinderspeelplaats, een bovengronds verwarmd zwembad (beschikbaar van juni tot september) een boomgaard, gevarieerde flora en fauna, waaronder wilde herten en prachtige uitzichten en zonsondergangen.
De boerderij is geschikt voor maximaal zes personen en heeft een open woon- en eetkamer met hoge plafonds, balken en een mooie trap.
De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, gasfornuis, magnetron, broodrooster etc.
Op de eerste verdieping vind je een badkamer en apart toilet en drie slaapkamers, waarvan twee met tweepersoonsbedden en nog een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden, een speelkamer voor de kinderen met een tv, een Wii en een een selectie bordspellen.
WiFi, flatscreen-tv, (Frans en Engels) Gratis Sat HD Box, dvd-speler en een selectie van dvd's zijn beschikbaar om alle comfort van thuis weg van huis te bieden.

Boekingsinformatie

Ligging walnut house

De ligging van "walnut house" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.