Gite le Soleil de Fleurie

8
5
Gites.nl logo

Deze vrijstaande vakwerkboerderij uit de regio Calvados, ongeveer 200 jaar oud, is volledig gerestaureerd met materialen van zeer hoge kwaliteit. Het resultaat is een huis met een origineel karakter gecombineerd met modern design en comfort.
Het huis is zeer geschikt voor koppels of gezinnen van maximaal 6 personen (4 (max 5) volwassenen / 2 kinderen) en biedt een stijlvolle plek met rust en ruimte met veel licht, in het midden van de 'Val Sery', een kleine vallei in Calvados, ver weg van de stress van het massatoerisme, maar met wifi en satelliet-tv.
Een verblijf bij ons is met name ook geschikt voor mensen met speciale dieeten zoals glutenvrij, lactosevrij, of het fodmapdieet (bij colitis ulserosa en ziekte van Crohn).
U kunt daarvoor het ontbijt aanvragen, of een table d'hote.
indeling van het huis:
Bij de ingang is er een afdakje aan de buitenkant, binnen komt men in een ruimte van ongeveer 3 m2.
Verder loop je naar de keuken, met een vaatwasser, een grote koelkast / vriezer, een combi-oven, volledig ingericht met oa koffiemachine, pannen, waterkoker, serviesgoed, bestek, en een keukenboiler.
De woonkamer heeft een trap naar boven, naar een overloop waar zich een mooie kinderhoek met bed (1,60 m) en een ingerichte speelruimte bevind, en een deur naar een ruime slaapkamer voor 2 personen (eventueel kan hier een extra bed geregeld worden of een babybedje).
Deze verdieping is ongeveer 22 m2.
De woonkamer heeft een balkenplafond en een ouderwetse schouw met houtkachel.
Tegenover de schouw staat een open kast gevuld met oa spelletjes en dvd's. Langs deze kast komt u via een smalle gang in de ruime beneden slaapkamer voor 2 personen van ongeveer 18 m2. (Hier past ook een babybedje)
De woonkamer bevindt zich in de buurt van de keuken met een comfortabele zithoek bij de open haard. Er is oa tv, dvd speler, soundsystem.
Er is een aparte eetkamer.
De badkamer is onlangs gerenoveerd, ruim en bevat oa een toilet, douche, wasmachine, hangkasten en boiler.
Een centraal verwarmingssysteem is geïnstalleerd met 2 warmtepompen.
In de zomer is er airco in iedere ruimte.
Buiten bevind zich een zwembad (geplaatst tijdens seizoen: maart tm eind september), terras met bbq/ buitenkeuken, speelterrein met schommel enz, een grote natuurtuin om doorheen te wandelen met diverse zitjes. Vanaf 2021 zal er ook 'boerengolf' op het terrein zijn.
gite le Soleil de Fleurie is door Gites de France geclassificeerd met 4 epi's

Boekingsinformatie

Ligging gite le soleil de fleurie

De ligging van "gite le soleil de fleurie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.