Le Prieuré

9.6
6
Gites.nl logo

Het huis dateert uit de 17e eeuw en is bestemd voor 1 - 6 personen. Het maakt deel uit van een harmonisch en pittoresk groter geheel van 2 hoofd- en vier bijgebouwen op een geheel omheind perceel van 3000m2 met aaneengesloten binnenplaatsen en achtertuinen en aansluitend een eigen bos van 20ha. De familie verblijft een paar keer per jaar in het meer recentere,18 eeuwse, deel. Maar dat alleen als er geen gasten in de gîte vertoeven. Met zijn 90 m², verdeeld over twee verdiepingen, is de accommodatie ruim, licht en comfortabel. Een echt vakantie huis. Het bevat
- begane grond:
*grote woonkamer met openhaard, zithoek en eetkamer; moderne en volledig uitgeruste keuken;
*was- annex badkamer met douche, apart toilet en wastafel; en
*een extra kamer (met bank converteerbaar in twee persoons bed) met toegang tot tuin.
- eerste verdieping:
*hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed (140 x 200 cm);
*slaapkamer met (2) stapelbedden (90 x 200 cm);
*badkamer met directe, aparte toegang vanuit beide slaapkamers, met kingsize douche, dubbele wastafel en toilet.
Het vakantie huis, samen met zijn eigen 2 bijgebouwen (garage met ping pong tafel en twee nieuwe fietsen, houtopslag, tuin meubilair, BBQ ...), vormt door zijn typische architectuur en vormgeving een exclusieve eigen wereld met bijzondere warme kleurschakeringen die kenmerkend zijn voor dit deel van Normandië.
Naast verschillende soorten spellen zoals Monopolie, Scrabble, kaart spelen, Poker, is er een "videotheek" met meer dan 120 DVD's, en een ruime bibliotheek (kinderboeken, romans, naslagwerken).
N.B. voor vakantie gangers met huisdieren: de binnenplaats en achtertuinen van bij elkaar bijna 5000m2 zijn geheel omheind; nagenoeg geheel ommuurd met, voor het uitzicht, een klein deel afrastering en hek dat toegang geeft tot weiland en bos.

Boekingsinformatie

Ligging le prieuré

De ligging van "le prieuré" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.