Maison Bear

12
Gites.nl logo

Chez Bear is een opvallend Maison de Maitre (herenhuis), gelegen in een dorp in Normandië, ideaal voor leuke familiemomenten met ruime binnenruimte en een omheinde tuin. Het ligt dicht bij prachtige stranden en interessante bezienswaardigheden.
Chez Bear staat in een omheinde, volgroeide tuin en dichtbij het dorpsleven. Het is een karaktervol pand met zes lichte slaapkamers, is perfect voor een grote groep vrienden of familie voor een comfortabele vakantie of een kort verblijf. Je vindt er alles wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke vakantie. Voor de kinderen is veel speelruimte in de tuin, terwijl de volwassenen een plekje kunnen vinden om te ontspannen.
Je moet drie treden beklimmen om door de voordeur binnen te komen en de grote hal binnen te gaan met toegang tot de salon en de eetkamer. In de grote salon vind je een comfortabele zithoek en tafel. Er is een open haard en een tv met een Orange Live Box met Franse en enkele internationale zenders. Grote ramen geven uitzicht op zowel de voortuin, het terras als de achtertuin, die toegankelijk is via openslaande deuren. Aan de andere kant van de hal is de eetkamer met grote tafel. Vanuit hier komt u in de goed uitgeruste ruime keuken. Er is een grote koelkast met vriesvak, fornuis, vaatwasser, magnetron en een kleine ontbijttafel.
De achterste hal heeft een deur die uitkomt op een verhoogd terras, een toilet en een deur die naar de kelder en garage leidt.
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers
Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en twee badkamers
Eerste verdieping
De driepersoonskamer heeft een kingsize bed, een eenpersoonsbed, veel kastruimte, een zithoek en heeft uitzicht op de voortuin
De eenpersoonskamer heeft uitzicht op de achtertuin en delen beide een badkamer met inloopdouche en apart toilet
De grote tweepersoonskamer heeft een groot kingsize bed, een zithoek en uitzicht op de voortuin
De tweepersoonskamer met 2 aparte bedden heeft uitzicht op de achtertuin en ze delen een badkamer met inloopdouche en apart toilet
Tweede verdieping
De tweepersoons slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, open kledingkast en uitzicht over de voortuin
De grote slaapkamer met tweepersoonsbed heeft een tweepersoonsbed, een bureau/kaptafel, een open kledingkast en een zithoek. Het heeft uitzicht op de achtertuin
Hier zijn twee badkamers, de ene heeft een ligbad met douche erboven en de andere een douchecabine.
In de salon staat een TV met Orange Live box die Franse zenders biedt, WiFi is aanwezig in het gehele huis. Er is ook een verzameling binnenspellen.
Buiten is er een terras met een tafel en stoelen om buiten te eten en een kleine patio met een eetruimte.
Een wasmachine is toegankelijk in de kelder.
Er is een barbecue aanwezig.
Er is een open haard en een verwarmingssysteem voor gebruik tijdens de koudere maanden.

Boekingsinformatie

Ligging maison bear

De ligging van "maison bear" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.