Chez Bear

8
Gites.nl logo

Chez Bear is een opvallend Maison de Maitre gelegen in Normandisch dorpje. Het heeft een ruime binnenruimte en een omheinde tuin en is daardoor ideaal voor leuke familiegelegenheden. Het ligt dicht bij prachtige stranden en interessante bezienswaardigheden.
Chez Bear staat in het midden van een omheinde tuin. U kunt hier genieten van de lichte kamers, de volgroeide tuinen en het dorpsleven. Het karaktervolle pand met vier slaapkamers is perfect voor een grote groep vrienden of familie en biedt een comfortabele plek voor een vakantie of een kort verblijf. Chez Bear heeft alles wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van een onvergetelijke vakantie. Kinderen hebben de ruimte om te spelen in de tuin, terwijl volwassenen een plekje kunnen vinden om te ontspannen. Het is een ideale uitvalsbasis om veel van de toeristische attracties en prachtige stranden van Normandië te verkennen.
Als je door de poorten van Chez Bear loopt, word je begroet door de opvallende symmetrie van het maison de maitre. Je moet drie treden beklimmen om door de voordeur binnen te komen en de grote hal binnen te gaan. Van hieruit kun je de salon of salle à manger binnenlopen. In de grote salon is er een comfortabele zithoek en tafel om samen activiteiten te doen. Er is een open haard en een televisie. Grote ramen aan elke kant van de kamer geven uitzicht op zowel de voortuin, het terras als de achtertuin, die toegankelijk is via openslaande deuren. Aan de andere kant van de hal is de eetkamer, waar je aan de grote tafel samen kunt eten. Vanaf hier kom je in de goed uitgeruste ruime keuken. Er is een grote koelkast met vriesvak, fornuis, vaatwasser, magnetron en een kleine ontbijttafel.
De achterste hal heeft een deur die uitkomt op een verhoogd terras, een toilet en een deur die naar de grot en garage leidt.
Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers
De driepersoonskamer heeft een kingsize bed, een eenpersoonsbed, veel kastruimte, een zithoek en uitzicht op de voortuin.
De eenpersoonskamer heeft uitzicht op de achtertuin. Deze kamers delen een badkamer met inloopdouche en apart toilet
De grote tweepersoonskamer heeft een groot kingsize bed, een zithoek en uitzicht op de voortuin.
De tweepersoonskamer met 2 aparte bedden heeft uitzicht op de achtertuin. Deze kamers delen een badkamer met inloopdouche en apart toilet
Er is een tweede verdieping, die momenteel niet beschikbaar is voor gasten.
Er is een tv met Orange Live-box die Franse en enkele internationale zenders biedt, WiFi is beschikbaar in het hele huis. Er is ook een verzameling bordspellen.
Buiten is er een terras met een tafel en stoelen en een kleine patio met een eetruimte. De tuin is volgroeid en omheind.
Een wasmachine is toegankelijk in de kelder.
Een BBQ is beschikbaar.
Er is een open haard en een olieverwarmingssysteem voor gebruik tijdens de koudere maanden.
Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig
Wisseldag in het hoogseizoen is zaterdag. Informeer naar kortere verblijven

Boekingsinformatie

Ligging chez bear

De ligging van "chez bear" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.