Chez Caroline

7.5
5
Gites.nl logo

Chez Caroline is een charmant vakantiehuisje met twee slaapkamers in vakwerkstijl, geschikt voor 5 personen. Het huisje heeft een beschutte privé-tuin aan de achterzijde. Aan de voorkant is er een prachtig uitzicht op het Normandische platteland.
Chez Caroline ligt in het kleine gehucht Heuland, op 5 minuten rijden van het marktstadje Dozule en op 20 minuten van de stad Caen.
Het biedt een ideale uitvalsbasis voor diegenen die een rustig, vredig vakantieverblijf willen, maar toch dicht bij veel van de toeristische attracties van Normandië zijn, waaronder de stranden van D Day.
Vanaf de voordeur komt u in de eetkamer met een grote open haard voor de koelere winteravonden. De lounge is door een deur aan uw linkerhand en het heeft Engelse tv (gratis zaterdag) en een muzieksysteem. WiFi is beschikbaar in het hele huisje. Rechts van de eetkamer is er een goed uitgeruste moderne keuken / eetkamer met originele houten balken. Aan de achterkant van de eetkamer is een schuifdeur naar het toilet en de doucheruimte beneden.
Een wasmachine bevindt zich in een apart bijgebouw.
Vanuit de eetkamer leidt een trap naar de hoofdslaapkamer met eigen badkamer. De slaapkamer is ingericht met een kingsize bed, kledingkast en laden. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.
Tegenover de smalle overloop van de grote slaapkamer bevindt zich de familieslaapkamer die ook is ingericht met een kingsize bed, een eenpersoonsbed, een kledingkast en laden. Let op: er is een steile stap van de overloop naar de tweede slaapkamer waardoor het huisje ongeschikt is voor mensen met beperkte mobiliteit. Jonge kinderen moeten altijd onder toezicht staan.
De woning is niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
Aan de voorzijde van het pand is er een groot terras met tafel en stoelen en aan de achterzijde van het pand is een privétuin. Dit is ideaal om buiten te dineren of gewoon te genieten van het uitzicht. Een barbecue is voorzien.

Boekingsinformatie

Ligging chez caroline

De ligging van "chez caroline" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.