Chez Edward

7
2
Gites.nl logo

Chez Edward is een prachtig, onlangs gerenoveerd vakantiehuisje met 1 slaapkamer voor 2 personen. Er is een groter vrijstaand huisje met 2 slaapkamers voor 5 personen (Chez Caroline) op slechts 60 meter afstand, waardoor het mogelijk is om grotere groepen (maximaal 7 gasten) te laten verblijven. Elke woning heeft zijn eigen buitenruimte. Chez Edward heeft een eigen terras en een grasveld met een prachtig uitzicht op het Franse platteland. Het ligt in het kleine gehucht Heuland, op 5 minuten rijden van het marktstadje Dozulé en op 20 minuten van de stad Caen.
Het huisje biedt een ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een rustig, vredig toevluchtsoord, maar het ligt dichtbij vele toeristische attracties van Normandië, waaronder de stranden en musea van D Day.
Door de voordeur komt u in de comfortabele lounge met houtkachel voor de eventuele koelere winteravonden. De lounge heeft Engelse tv (gratis zaterdag) en een muziekinstallatie en er is gratis WiFi in het hele huisje. De woonkamer leidt naar een goed uitgeruste moderne keuken / eetkamer en heeft openslaande deuren naar het terras. Er is een wasmachine in een apart bijgebouw.
Op de eerste verdieping is de lichte ruime slaapkamer met een kingsize bed. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.
De ruime doucheruimte heeft een grote douchecabine en toilet en wastafel.
De accommodatie is niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit of rolstoelgebruikers.
Buiten is er een groot terras met tafel en stoelen en een klein grasveld. Dit is ideaal om buiten te eten of gewoon te ontspannen en te genieten van het uitzicht.
Een barbecue is voorzien.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging chez edward

De ligging van "chez edward" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.