Les 3 soeurs

6
Gites.nl logo

Gezellig vakantiehuisje "Les 3 soeurs" te huur in het knusse dorpje Bonnebosq, op loopafstand (400 meter) van de dorpswinkeltjes (bakker, slager, kruidenier, restaurantjes enz.)
De levendigheid dus op loopafstand, maar de rust en ruimte in en rondom dit karakteristieke huisje.
Waar je binnen komt via de gelijkvloerse eetkamer en keuken (voorzien van vaatwasser, oven, koel/vrieskast enz) 2 treetjes afgaat om naar de badkamer te gaan (inloopdouche, dubbele wastafel, toilet)
Terug in de eetkamer ga je enkele treetjes naar boven waarna je in de zitkamer komt, daarachter ligt een 2 persoons slaapkamer (bedden zijn zowel apart te zetten als een ruim 2 persoonsbed te maken) Als je uit je slaapkamerraam kijkt (of uit de zitkamerraam) heb je een geweldig uitzicht over het dorp.
Boven de keuken is nog een slaapplaats voor 2 personen (evt is er in één van de kamers nog plaats voor een extra matras of campingbedje, de confortable bank is ook om te bouwen tot slaapbank)
Voor meer info en foto's kunt u ons gemakkelijk op internet vinden.

Boekingsinformatie

Ligging les 3 soeurs

De ligging van "les 3 soeurs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.