Noisette

7
Gites.nl logo

Dit 17e eeuwse traditionele stenen huisje is sympathiek gerenoveerd. Het heeft zijn historische kenmerken behouden, maar is gemoderniseerd met moderne faciliteiten, waaronder een grote slaapkamer met toegang voor gehandicapten / lage mobiliteit met een eigen en-suite natte cel. Boven heeft het drie andere grote slaapkamers.
De open begane grond heeft een goed uitgeruste woonkamer met een gezellige open haard, TV in het Engels, Frans, Nederlands & Duits, DVD-speler en Nintendo Wii. Het heeft grote comfortabele banken. Vanuit de woonkamer komt u in de eethoek, met de grote eettafel en 8 zitplaatsen. De keuken is goed uitgerust, inclusief een magnetron, oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. De woning opent via openslaande deuren naar een eigen terras en tuin. De privé-terras heeft een grote overdekte ruimte, zodat u het hele jaar door in de open lucht kunt dineren.
De gehandicapte slaapkamer heeft een eigen dubbele deur naar de patio. De woning heeft een eigen tuin compleet met originele stenen broodoven. Naast de privé-tuin bevindt zich het gemeenschappelijke verwarmde zwembad en toegang tot de grote gemeenschappelijke tuinen, de sportzone, de jeu de boulesbaan en de speeltuin ('Skyfort', schommels, trampoline), samen met toegang tot de parkeerplaats.
De toegang tot de woning en het zonneterras van het zwembad zijn via een hellingbaan - geschikt voor rolstoelen - de vorige gasten hebben ook tienerkinderen met grote elektrische rolstoelen.
Gratis Wi-Fi internettoegang is inbegrepen.

Boekingsinformatie

Ligging noisette

De ligging van "noisette" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.