Nefflier

8
3
Gites.nl logo

Neflier cottage is een 17e eeuws traditioneel stenen Bretonse boerenhuisje. Het huisje is liefdevol gerenoveerd - met behoud van oude elementen en de zichtbare eiken balken, om een comfortabele ruime vakantiewoning te creëren. Aan de voorzijde van het pand is een grote binnenplaats, terwijl aan de achterzijde van het pand een eigen terras en een eigen omheinde tuin is die uitkomt op het gemeenschappelijke terrein.
De begane grond van het huisje heeft een open woonkamer en eetkamer die uitkomt op de privé patio, compleet met zitjes voor al-fresco dineren, en een hot-tub (Optioneel extra - hot tub ter plaatse te huren). Naast de open woon-/eetkamer is er een goed uitgeruste keuken. Het heeft een gasoven en kookplaat, koelkast met vriesvak, wasmachine, afwasmachine, afwasmachine, waterkoker, broodrooster, magnetron en koffiezetapparaat, samen met potten, pannen, kookgerei, enz.
De open woon/eetkamer heeft nog steeds de originele zichtbare eiken balken en heeft een stenen muur met open haard en houtkachel. Het heeft een grote comfortabele bank en een hangmat. Het heeft een flatscreen-tv compleet met tv in het Engels, Frans, Nederlands & Duits en een dvd-speler. Er is gratis onbeperkt wi-fi beschikbaar in het huisje.
Op de bovenverdieping is er een grote slaapkamer, eveneens met zichtbare eiken balken. De slaapkamer is voorzien van een kingsize bed en een eenpersoonsbed (geschikt voor maximaal 12 jaar). De slaapkamer heeft twee velux ramen en heeft verduisteringsrolgordijnen. Er is een aparte badkamer, met toilet, wastafel en massagedouche.
Een reisbedje, traphekken, kinderstoel en eventueel een kinderstoel kunnen wij zonder extra kosten leveren.
Het huisje heeft een eigen omheinde tuin en een eigen hot-tub/jacuzzi (het hele jaar door - optioneel extra). Gasten zijn ook welkom om gebruik te maken van de gemeenschappelijke ruimtes. Het gemeenschappelijke terrein beslaat meerdere hectaren en is voornamelijk aangelegd op grasveld en bevat ook het verwarmde zwembad (beschikbaar voor gebruik van juni tot en met augustus), kinderspeeltuin (geschikt voor 10 jaar), schommels, trampoline en jeu de boulesbaan. Badmintonsets en een voetbalnet zijn ook beschikbaar voor gebruik. De huisjes hebben een eigen parkeerplaats.
De cottages zijn een prima uitvalsbasis voor een vakantie om het beste wat Bretagne te bieden heeft te verkennen, met goede wegverbindingen en veel te doen in de omgeving voor alle leeftijden.

Boekingsinformatie

Ligging nefflier

De ligging van "nefflier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.