Le Puits

9
6
Gites.nl logo

Het Manoir (landgoed), de gites, het meer en het bos dateren uit de 15e eeuw en zijn doordrenkt van geschiedenis. Het geheel behoorde oorspronkelijk bij het kasteel van Olivier de la Motte, de Heer van Plumaudan. Gites La Vallee ligt op het prachtige Bretonse platteland, dicht bij het kleine dorpje Plumaudan, met voorzieningen, en op slechts 10 minuten rijden van verschillende supermarkten en 15 minuten rijden naar de prachtige middeleeuwse ommuurde stad Dinan. Elke gite heeft zijn eigen karakter en charme, waarbij veel van de originele eiken balken en stenen elementen behouden zijn gebleven.
Bij Gites La Vallee bieden we twee goed uitgeruste vakantiehuizen met 3 slaapkamers en eigen kookgelegenheid, die afzonderlijk kunnen worden gehuurd of in combinatie met het andere pand, La Petite Grange.
Aan de voorzijde heeft het huis een kleine omheinde tuin met tafel en stoelen. Als je door de stenen boogdeur naar binnen loopt, kom je in een ruime lounge met comfortabele banken en een houtkachel. Er is een flatscreen-tv met Britse Freesat en Franse tv, dvd en Bluetooth-audiosysteem. In een kast staan bordspellen. De volledig ingerichte keuken heeft een elektrische oven, gaskookplaat, magnetron, afwasmachine en wasmachine. De tafel in de keuken / eetkamer biedt plaats aan 6 personen. Er is een aparte deur die naar de achterkant van de gite leidt. Hier vind je een eigen omheind terras en barbecue met tuintafel en stoelen voor 6 personen.
De eerste verdieping is toegankelijk via een houten trap. Er is een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee enkele bedden, een familiebadkamer met toilet, wastafel, bad en hoofddouche, en ook een apart toilet en wastafel. Twee van de slaapkamers hebben uitzicht op het naastgelegen oude kasteel.
Een reisbedje en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. In het huis is gratis Wi-Fi beschikbaar.
Er is een speelkamer met een pooltafel, tafelvoetbal, darts, dvd's, boeken en toeristische informatie. Buiten is er een speeltuin voor de kinderen en er zijn buitenspellen waaronder een tafeltennistafel en het meer en terrein om te ontdekken. Er is ook de mogelijkheid om in het meer te vissen. Er is een verwarmd zwembad van 10 meter (open van half mei tot eind september) met een hoge, uitschuifbare afdekking van het zwembad, zodat je kunt zwemmen in een warme en beschutte omgeving of open als de zon schijnt.

Boekingsinformatie

Ligging le puits

De ligging van "le puits" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.