La Petite Grange

8.5
6
Gites.nl logo

Het Manoir (landgoed), de gites, het meer en het bos dateren uit de 15e eeuw en zijn doordrenkt van geschiedenis. Het geheel behoorde oorspronkelijk bij het kasteel van Olivier de la Motte, de Heer van Plumaudan. Gites La Vallee ligt op het prachtige Bretonse platteland, dicht bij het kleine dorpje Plumaudan, met voorzieningen, en op slechts 10 minuten rijden van verschillende supermarkten en 15 minuten rijden naar de prachtige middeleeuwse ommuurde stad Dinan. Elke gite heeft zijn eigen karakter en charme, waarbij veel van de originele eiken balken en stenen elementen behouden zijn gebleven.
Bij Gites La Vallee bieden we twee goed uitgeruste vakantiehuizen met 3 slaapkamers en eigen kookgelegenheid, die afzonderlijk kunnen worden gehuurd of in combinatie met het andere huis, Le Puits.
Aan de voorzijde heeft het huis een omheinde en omheinde tuin en een terras met tuintafel en stoelen voor 6 personen en barbecue. Als je door de twee stenen boogdeuren naar binnen loopt, kom je in een ruime keuken / eetkamer en een apart zitgedeelte. De volledig ingerichte keuken heeft een elektrische oven, gaskookplaat, magnetron, vaatwasser en wasmachine. De tafel biedt plaats aan 6 gasten.
De lounge heeft een zithoek voor 6 personen en er is een flatscreen-tv met Britse Freesat en Franse tv, dvd, Bluetooth-audiosysteem. Er is een kast met bordspellen.
De eerste verdieping is toegankelijk via een houten trap. Er zijn een grote tweepersoonsslaapkamer en twee kamers met twee eenpersoonsbedden, een familiebadkamer met toilet, wastafel, bad en hoofddouche, en een apart toilet en wastafel. Twee van de slaapkamers hebben uitzicht op het naastgelegen oude kasteel.
Een reiswieg en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. In het huis is gratis Wi-Fi beschikbaar.
Er is een speelkamer met een pooltafel, tafelvoetbal, darts, dvd's, boeken en toeristische informatie. Buiten is er een speeltuin voor de kinderen, buitenspellen inclusief tafeltennistafel en het meer en terrein om te ontdekken. Er is ook potentieel om in het meer te vissen. Er is een verwarmd zwembad van 10 meter (open van half mei tot eind september) met een hoge, uitschuifbare afdekking van het zwembad, zodat je kunt zwemmen in een warme en beschutte omgeving of open als de zon schijnt.

Boekingsinformatie

Ligging la petite grange

De ligging van "la petite grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.