Vakantiehuis Plouguernevel

9
Gites.nl logo

Ruim vakantiehuis midden in de natuur op zeer groot privéterrein (6000m2).Een mooie tuin met speeltuintje.
RUST RUIMTE NATUUR PRIVACY CONFORT
Het huis heeft 4 slaapkamers (max 9 personen) en een speelkamer voor de kids.
Het is een mooi ruim vrijstaand huis dat ligt aan een rustig landweggetje. Met eigen hek en verharde oprit kom je op het privé terrein van 6000m2, dat bestaat uit een erg mooie tuin, flink wat groen/ bomen, zelfs een notenboom, appelboom, apenboom etc. en een ruime verharde parkeerplaats. Naast de schommels, glijbaan en ping pong tafel, is er ook een groot grasveld waar heerlijk gevoetbald kan worden of verstoppertje gespeeld kan worden. Het huis heeft een terras, aangrenzend aan de openslaande deuren. Vanuit de open keuken en woonkamer loop je zo het terras op.
Beknopte beschrijving over indeling huis: Grote hal met toegang naar de L vormige woongedeelte: open keuken, eetgedeelte en zithoek (ca 42m2). De nieuwe open keuken bevat vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriescombi. Het zit-gedeelte bestaat uit 2 banken, 2 fauteuils, Flatscreen TV. Vanuit eetgedeelte en zitgedeelte kan je via openslaande deuren naar het terras en de tuin. Terras met tuinmeubels, ligstoelen, parasol en bbq. Tuin met speeltoestellen voor de kids (schommels, glijbaan, voetbalgoals, ping pongtafel, badmintonset,....) en tuinhuis waar je de fietsen kan stallen en potje tafel tennis kan spelen.
Op de benedenverdieping bevindt zich ook een WC met wasbak, een slaapkamer met ingebouwde kast en nog een ruimte die gebruikt wordt als speelkamer (speelgoed voor de kids) en wasruimte/ bijkeuken (wasmachine, wastafel, droogrek etc)
Via de trap in de hal kom je op de bovenverdieping. Boven bevinden zich 3 slaapkamers: een ruime slaapkamer met groot 2 pers bed (1.60x2.00), en nog 2 slaapkamers met in totaal 3 losse 1 pers bedden en een stapelbed. Een aparte wc en ruime badkamer met 2 wastafels, bad waar ook in gedouched kan worden (douchescherm).
Kortom best een groot ruim opgezet huis (woonoppervlakte ca130m2), heerlijke privacy, lekker in het groen en dat van alle gemakken voorzien is.

Boekingsinformatie

Ligging vakantiehuis plouguernevel

De ligging van "vakantiehuis plouguernevel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.