La Maison d'Anna

9
6
Gites.nl logo

Het vakantiehuis Maison d'Anna is een vrijstaand Bretons dorpshuis, ideaal voor vakanties, voor stellen en volwassenen die samen op vakantie willen. Er is een eigen tuin met een eethoek en een barbecue.
Op de begane grond vindt u een grote open woonkamer met: Een zithoek met tv en houtkachel, een tweede relaxhoek en een boekenkast met Wifi.
Ook is er een goedingerichte, volledig uitgeruste keuken met een ontbijthoek. Vandaaruit is er een doorgang naar de kas/eetkamer met uitzicht op de grote achtertuin.
De slaapkamer-suite op de begane grond heeft een tweepersoons-kingsize bed, een tweezitsbank, veel ingebouwde kastruimte en een aangrenzende badamer met een volledig betegekde inloopdouche, wastafel en wc.
Er is nog een apart toilet onder de trap.
Op de bovenverdieping is nog een grote slaapkamer met een king-size bed, veel bergruimte, fauteuils en uitzichten over de voortuin.
De aangrenzende badkamer heeft een dubbele wastafel met een wastafelmeubel en een douchecabine.
Hoewel La Maison d'Anna eigenlijk bedoeld is voor 2 stellen in 2 luxe slaapkamers zoals hierboven beschreven, is het ook mogelijk om een extra tweepersoonsslaapkamer tot uw beschikking te hebben. Zo hebt u ruimte voor 6 personen. Dit wel graag van te voren aangeven, want normaal gesproken is deze kamer dicht.
Boven is er ook een ruimte met wasmachine, wastafel en wc.
Het vakantiehuis is voorzien van dubbel glas en heeft moderne radiatoren. Het is heel geschikt voor verhuur het hele jaar door.
Direct naast het huis is veel parkeerruimte op het terrein.

Boekingsinformatie

Ligging la maison d'anna

De ligging van "la maison d'anna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.