La Petite Longere

10
2
Gites.nl logo

La Petite Longere is onze gelijkvloerse gite exclusief voor volwassen stellen, gelegen in een prachtig oud stenen longhouse dat in 2005 volledig is gerenoveerd tot een comfortabel huis met veel karakter, originele kenmerken maar ook moderne faciliteiten.
U komt de gîte binnen via een traditionele Bretonse boogdeur in een hoge hal met zichtbare balken. Aan de linkerkant is een open keuken die volledig is uitgerust om het hele jaar door zelf te koken. Aan de rechterkant heeft de ruime woonkamer met ramen aan twee zijden 2 banken, een efficiënte houtkachel, eettafel en stoelen, tv met Engelstalige programma's en dvd / cd-speler. Openslaande deuren openen naar het grote barbecue-terras met verreikende uitzichten op het verre bos.
De tweepersoonsslaapkamer heeft ook openslaande deuren, veel opbergruimte en 2 gemakkelijke stoelen. Er is een moderne doucheruimte grenzend aan de slaapkamer.
Er zijn grootschalige wandelkaarten, actuele toeristische informatie en een selectie boeken, bordspellen, dvd's en cd's beschikbaar voor de gasten.

Boekingsinformatie

Ligging la petite longere

De ligging van "la petite longere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.