La Vieille Longere

10
4
Gites.nl logo

Deze gîte met 3 doucheruimtes, één voor elke slaapkamer is ideaal voor stellen, vrienden die samen op vakantie willen of gezinnen met oudere kinderen (strikte minimum leeftijd 13+) die er even helemaal uit willen.
In 2005 volledig gerenoveerd tot modern vakantiehuis met mooie originele details. U komt binnen door traditionele Bretonse boog-deuren in een hoge hal met houten balken. Aan de linkerkant is een volledig ingerichte open keuken. Aan de rechterkant de grote woonkamer, met comfortabele zitbanken, een efficiënte houtkachel, een eettafel en stoelen, TV met Engelse kanalen, DVD/CD-speler en bordspelletjes; via openslaande deuren komt u op een groot barbecue-terras met wijdse uitzichten over het bos in de verte.
Boven zijn nog 2 slaapkamers, een met tweepersoons bed en een met twee enkele bedden, elk met een stoel, spiegel, verwarming, voldoende kastruimte en een moderne badkamer met douche. Een optionele 3e slaapkamer op de begane grond is beschikbaar voor gasten die meer ruimte.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging la vieille longere

De ligging van "la vieille longere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.