Henefer Lodge

10
Gites.nl logo

Henefer Lodge straalt charme en karakter uit. Het heeft veel originele kenmerken en is liefdevol gerestaureerd voor een heerlijke vakantie-ervaring.
Er zijn 10 comfortabele slaapplaatsen over 3 verdiepingen in 5 slaapkamers, met een grote aangrenzende badkamer aan een van de slaapkamers, familiebadkamer en een kleine badkamer op de begane grond. Naast de Lodge is er een grote tuin en een privébos achter het terrein. Het huis ligt op 10 minuten afstand van de mooie stad Plémet en u bent in 90 minuten bij de veerboothavens en luchthavens.
De voordeur komt uit in een grote gang met de trap en een kleine badkamer en toilet. Aan de linkerkant is een grote lounge, die comfortabel plaats biedt aan 10 personen met een tv met Britse Freesat-tv, dvd's, boeken en spelletjes.
WiFi is in de hele accommodatie beschikbaar.
Aan de andere kant van de hal bevindt zich de rustieke keuken. Er is nog een stenen gootsteen onder het raam, waar vroeger werd gewassen in de Lodge. Deze ruimte bevat een tafel en stoelen voor 10 personen.
In de gang bevindt zich ook een kleine badkamer met ligbad en wastafel. Er is ook een apart toilet.
Vanuit de gang ga je met een houten trap naar de eerste verdieping.
Bovenaan de trap ga je linksaf de ouderslaapkamer in met een tweepersoonsbed, kledingkast en nachtkastjes. Tevens is er een grote eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze badkamer heeft twee deuren en kan dus gebruikt worden door de master suite gasten en de andere gasten op de verdieping.
Verderop in de gang is een kleine slaapkamer met een stapelbed met open kleerkast, nachtkastje en lades.
Daarnaast zijn er nog twee tweepersoonsslaapkamers. De eerste is voorzien van nachtkastje, kledingroede en ladekast en de tweede heeft een nachtkastje, kledingroede, wandmeubel en bank.
Terug in de gang gaat de trap omhoog naar de zolder, waar zich een grote familiekamer bevindt. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, een bank en een kledingrek. Tevens heeft deze een eigen ruime badkamer met douche, toilet en wastafel, kubuskast opbergsysteem en kaptafel / stoel.

Boekingsinformatie

Ligging henefer lodge

De ligging van "henefer lodge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.