Peony Cottage

9
2
Gites.nl logo

Romantisch huisje voor 2 personen in Bretagne met een eigen hot tub!
Huisje met 1 slaapkamer en eigen kookgelegenheid op het rustige platteland met een panoramisch uitzicht over de vallei en de bosrijke omgeving. Bij een verblijf van 2 of meer nachten bereiden wij de hot tub voor je eerste nacht voor je voor.
Peony cottage heeft een prachtige nieuw ingerichte keuken met een oven / grill, magnetron, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en een eethoek binnen die plaats biedt aan 2 mensen.
De slaapkamer is ingericht met zachte pastelkleuren. Bij de prijs inbegrepen: beddengoed, handdoeken en badjassen. De badkamer heeft een nieuwe inloopdouche en een haardroger.
Peony Cottage is volledig verwarmd. Er is een tweepersoonsslaapkamer, badkamer met douche en toilet, woonkamer met bankstel, tv met Engelse en Franse zenders, gratis WiFi, dvd's en dvd's om naar te kijken, radio, eettafel en een volledig ingerichte keuken.
Peony Cottage heeft een eigen zithoek buiten om te ontspannen en van het uitzicht te genieten. Er is ook een zithoek voor 2 personen aan de voorzijde van het huis, evenals aan de achterkant. Perfect voor een avondmaaltijd buiten. Er is een houten verwarmde hot tub, ideaal om te ontspannen, een BBQ en schommelstoel.
Als welkomstgebaar ontvang je een mandje met lokale Bretonse koekjes, wijn of cider en thee en koffie zijn beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging peony cottage

De ligging van "peony cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.