L'Ancien Presbytere

10
4
Gites.nl logo

De Ancien Presbytere is een leuk vakantiehuis in Frankrijk, met twee slaapkamers. Het is een comfortabel, warm, uitnodigend en uitstekend uitgerust huis, waar je je helemaal zult thuisvoelen. Het Het lijkt klein van de buitenkant, maar dat is bedrieglijk! Bij het betreden van het vakantiehuis kom je in een mooie grote ruimte waar authentiek karakter en modern elkaar ontmoeten voor je comfort en plezier.
In de grote, volledig uitgeruste keuken vind je: een grote koelkast met vriesvak, kookplaat en kookplaat, magnetron, vaatwasser en wasmachine. Ook een grote selectie van kookgerei, potten, pannen, servies, een waterkoker, broodrooster en een koffiezetapparaat; alles is in het werk gesteld om je van alle gerei om te koken en te dineren te voorzien. Ook beschikbaar zijn een föhn, strijkijzer, strijkplank, reisstekkers, picknickmand, tapijt en koeltas.
Het eetgedeelte heeft een grote tafel en 6 stoelen en leidt naar een comfortabele lounge, compleet met ruime zitplaatsen en een houtkachel. Hier is ook een televisie en een dvd-speler, evenals een selectie dvd's en Franse en Engelse tv. Er is ook een selectie van boeken voor volwassenen en kinderen.
De grootste slaapkamer bevindt zich op een tussenverdieping, heeft een tweepersoonsbed en is comfortabel uitgerust met opslag en zitgelegenheid.
De slaapkamer op de begane grond is ook uitgerust met stoelen en opslag.
De doucheruimte heeft twee wastafels met bergruimte eronder en een zeer grote inloopdouche.
Buiten is er een eetgedeelte met stoelen op het terras voor maaltijden buiten, ligstoelen, een parasol en een barbecue. Als je je energiek voelt, is er jeu de boule en swingball, voordat je ontspant in het bubbelbad en de sauna!
Gasten van de Gite kunnen ook gebruikmaken van de tuinen en zitjes buiten.
Kom je met zijn tweeën? ... We kunnen de champagne, bloemen en chocolaatjes regelen voor speciale gelegenheid of een romantisch uitje.
Waarom Kerst & Nieuwjaar niet doorbrengen in onze gezellige Gite? We zorgen voor de versiering, met een echte kerstboom; lichtjes en decoraties; feestelijke muziek en spelletjes en je welkomstpakket zit ook vol met feestelijkheden en traktaties. Het enige wat je hoeft te doen is de cadeautjes meebrengen voor onder de boom. Kerstmis is een magische tijd om deze omgeving te bezoeken; er zijn overal kerstmarkten waar je van kunt genieten. Vooral Locronan is niet te missen !!
Geef je speciale verzoeken aan als je boekt.

Boekingsinformatie

Ligging l'ancien presbytere

De ligging van "l'ancien presbytere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.