La Croix

8
Gites.nl logo

Via de lommerrijke laan nadert u het prachtige vakantiehuis van La Croix met omheinde grote tuin. Er is een terras voor heerlijke avonden en een tuin met veel ruimte voor kinderen om rond te rennen en te spelen.
Bij aankomst krijgt u een welkomstpakket om u te helpen zich te installeren. Het uitgestrekte terrein is liefdevol verzorgd voor een rustige sfeer in een deel van Bretagne met goede voorzieningen, niet ver van de prachtige stad Quintin, met een kasteel, veel restaurants en bars.
U komt binnen via een grote open woonkamer met open trap naar de slaapkamers. Deze prachtige kamer heeft aan één kant ramen en openslaande deuren die veel licht binnenlaten en een geweldige ruimte creëren. Er is een houtkachel, een grote flatscreen-tv en comfortabele banken om in te ontspannen. Er is ook een eettafel met 8 stoelen.
De keuken is goed uitgerust en modern. Vanuit de keuken is er een apart toilet en een badkamer.
Op de verdieping zijn er drie zeer ruime slaapkamers. Er is een apart toilet met wastafel en een badkamer aan het einde van de gang.
De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer kan worden ingericht met 2 eenpersoonsbedden of een super kingsize bed.
De derde slaapkamer is geschikt als kinderkamer met 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed (2 slaapplaatsen). Op verzoek zijn er babybedjes beschikbaar.
KEUKEN & EETKAMER
De moderne keuken is goed uitgerust met een scala aan apparaten (bijv. elektrische dubbele oven, magnetron, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, enz.) Een overvloedige voorraad servies en servies, met geen tekort aan bestek en glaswerk om aan te vullen . Hoge stoel kan worden verstrekt.
Wasmachine en droger zijn beneden te vinden.
HUISKAMER
De prachtige open woonkamer is super groot met veel ramen om een lichte en luchtige ruimte te behouden. Een keuze aan comfortabele banken en stoelen biedt voldoende ruimte voor het hele gezin om samen te ontspannen. Een mix van eigentijdse en landelijke meubels maakt de uitstraling van deze ruime kamer smaakvol compleet.
Entertainment bestaat uit een grote tv (Franse en Engelse zenders), dvd-speler (veel dvd's), boeken en een selectie van indoor bordspellen.
SLAAPKAMERS
In het grootste deel van het huis zijn er 2 grote slaapkamers met een tweepersoonsbed. De master slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, nachtkastje met lampen, kaptafel, kasten en commode.
De tweede slaapkamer wordt ingericht met een super kingsize bed of met twee eenpersoonsbedden. De slaapkamer heeft nachtkastjes met lampen, commode en een kledingkast die voldoende ophangruimte biedt.
De derde slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, stapelbedden, nachtkastjes met lampen en een kledingkast.
Badkamers
Er zijn twee familiebadkamers. De eerste badkamer op de begane grond heeft een bad (met douche), een wastafel en een verwarmd handdoekenrek. De tweede badkamer op de bovenste verdieping heeft een aparte douchecabine, een wastafel en een verwarmd handdoekenrek.
Er is ook twee aparte WC en wastafel op de begane grond, evenals op de bovenste verdieping.
Gasten krijgen linnenset bestaande uit badhanddoek, handdoek en beddengoed van goede kwaliteit. Strandhanddoeken worden niet meegeleverd.
VERWARMING
Het huisje een houtkachel (in de woonkamer / eetkamer). Elektrische kachels zijn ook in elke kamer.
ENTERTAINMENT
Grote flatscreen-tv's (Franse zenders)
Dvd-speler met een goede selectie dvd's
Boeken - fictie / non-fictie
Bordspellen

Boekingsinformatie

Ligging la croix

De ligging van "la croix" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.