La Ville Josse

6
Gites.nl logo

La Ville Josse is een ruim huis dat comfortabel plaats biedt aan 6 personen in 3 slaapkamers. Dit prachtige pand ligt op een halve hectare grond met een vijver. Het ligt op slechts 12 km van de prachtige noordkust van Bretagne en op 13 km van de middeleeuwse stad Dinan. La Ville Josse is perfect voor een familie of een groep vrienden die op zoek zijn naar een rustige maar comfortabele plek voor hun vakantie. La Ville Josse heeft alles wat je nodig hebt om achterover te leunen en te ontspannen of als uitvalsbasis voor het verkennen van de schoonheid van Bretagne.
Het huis is prachtig gerenoveerd met behoud van het originele karakter, waaronder de stenen muren en balken. Het goed onderhouden terrein en de vijver bieden een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van het Bretonse platteland.
Dit is een comfortabele en gastvrije plek. Op de begane grond bevinden zich twee grote ontvangstruimten, één speciaal om te dineren met een grote eettafel en de andere met veel comfortabele stoelen en een televisie met Frans/Engelse zenders. Beide hebben opvallende schouwen maar let op: de grote open haarden mogen niet gebruikt worden. Er is een aparte ruime eetkeuken die goed is uitgerust, met een vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast met vriezer en al het servies dat je nodig hebt om samen te zitten en te genieten van maaltijden in de keuken of eetkamer.
.
Op de begane grond is er ook een apart toilet en een bijkeuken met een wasmachine en droger.
WiFi is aanwezig.
Neem vanuit de eetkamer de trap naar een lange overloop met toegang tot de kamers op de eerste verdieping. Boven zijn drie slaapkamers, 3 badkamers en een zithoek waar u heerlijk kunt zitten en ontspannen met een boek of misschien de ruimte kunt gebruiken om te spelen. Alle slaapkamers zijn ruim en licht, met lage ramen die een geweldig uitzicht bieden op het terrein.
Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed en een eigen aangrenzende badkamer met ligbad.
Slaapkamer 2 heeft twee eenpersoonsbedden en een kleine bank en slaapkamer 3 heeft twee eenpersoonsbedden.
Voor deze kamers is de extra familiebadkamer of de doucheruimte.
BUITEN:
De grote tuin is heerlijk om in te ontspannen en er is genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Er is tuinmeubilair aanwezig om op te zitten en te genieten van het uitzicht of misschien 's avonds buiten te eten en gebruik te maken van de BBQ. Houd er rekening mee dat de grote vijver niet omheind is en dat kinderen te allen tijde onder toezicht moeten staan.
VERWARMING: La Ville Josse wordt tijdens de koudere maanden verwarmd door elektrische kachels.

Boekingsinformatie

Ligging la ville josse

De ligging van "la ville josse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.