La Jérriaise

9
2
Gites.nl logo

La Jérriaise (vernoemd naar de eigenaar uit Jersey!) Is een prachtig pand, met een zeer mooie inrichting, voor twee personen, in het centrum van de prachtige middeleeuwse stad Dinan.
Perfect om deze oude stad en de vele interessante plaatsen in de buurt te leren kennen in je vakantie.
Aan de voorkant van het huis is een mooi terras omgeven door kleurrijke hortensia's.
Je komt La Jérriaise binnen via een kleine hal die rechtstreeks naar de grote eetkamer / woonkamer / keuken leidt.
Het huis heeft prachtige objecten en ornamenten die de liefde van de eigenaar voor dit prachtige pand weerspiegelen.
EETKAMER / LOUNGE:
Er is een eettafel en een comfortabele bank en fauteuil. Er is een breedbeeld-tv die zowel Britse als Franse zenders ontvangt.
KEUKEN: Een mooie keuken die van alle gemakken is voorzien, waaronder een vaatwasser, convectie-oven / magnetron, koelkast / vriezer.
Er is een AGA die ook twee gaspitten heeft. Een mooie grenen tafel is voorzien voor informeel dineren.
Bijkeuken: Op kelderniveau (trap naar beneden vanuit de keuken) is een bijkeuken. Hier staan een wasmachine en droger.
SLAAPKAMER: De slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping en is voorzien van een kingsize bed. Er is een aangrenzende badkamer met een jacuzzi en hoofddouche en toilet. Er is een grote kledingkast.
TWEEDE BADKAMER: Ook op de 2e verdieping is nog een badkamer met ligbad, hoofddouche, wastafel en toilet.
BINNENPLAATS: De op het zuiden gelegen privé-binnenplaats, toegankelijk via de achterdeur in de keuken, is een oase van rust en kalmte. Moeilijk je voor te stellen dat je in het centrum van een stad bent! Gewoon ontspannen, genieten van de stilte en het kleurige palet van bloemen.
In de tuin vind je een tafel, stoelen en parasol en comfortabele ligstoelen. De tuin heeft ook als voordeel dat er geen inkijk is.
Een BBQ is voorzien.
VERWARMING: La Jérriaise heeft vloerverwarming op de begane grond, wat een warm en behaaglijk gevoel geeft. Tijdens de koelere maanden dringt de warmte door het hele huis. Extra verwarming is ook beschikbaar.
Het huis is geschikt voor 2 volwassenen (een kingsize bed). Een reiswieg is beschikbaar en baby's (die nog niet kunnen lopen) zijn welkom. Het is echter niet geschikt voor jonge kinderen.
Het huis is niet toegankelijk voor rolstoelen en vanwege accommodatie op verschillende niveaus niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan en het huis verwelkomt alleen niet-rokers. Ook buiten mag niet worden gerookt.
PARKEREN: Er is geen beschikbare parkeerplaats buiten het huis. Een betaalde parkeerplaats is beschikbaar tegenover het huis en een gratis parkeerplaats in de buurt.

Boekingsinformatie

Ligging la jérriaise

De ligging van "la jérriaise" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.