Lake Cottage

8.6
5
Gites.nl logo

Lake Cottage biedt comfortabel plaats aan 5 volwassenen plus een baby.
Alle bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig ( beddengoed voor het kinderbedje is niet voorzien).
Er is een afgesloten privétuin op het zuiden die heerlijk veel zon vangt. Relax op de patio tuinmeubelen (twee ligstoelen ook aanwezig) en geniet van de avonden met een glas van de gratis fles wijn die de eigenaar biedt, of het lokale aperitief! Je kunt ook de barbecue gebruiken die voor je klaarstaat en buiten dineren, terwijl je geniet van de rust en stilte.
De doucheruimte op de begane grond heeft een douche, een verwarmd handdoekenrek, een toilet en een wastafel. Er is een extra apart toilet en een wastafel boven.
De keuken is goed uitgerust met fornuis, waterkoker, broodrooster, magnetron, vaatwasser, koelkast / vriezer, wasmachine, strijkijzer / strijkplank en al het benodigde keukengerei. Er is ook een eettafel in deze ruimte en een kinderstoel is beschikbaar.
De lounge is voorzien van een comfortabele bank van drie zitelementen, met een fauteuil, zodat je je thuis kunt voelen. Ook is er een mooie granieten open haard, perfect voor gezellige avonden voor het vuur. De lounge heeft ook een tv met Engelse zenders, een dvd-speler en een cd-speler. Er is een grote selectie aan boeken en spellen voor gebruik binnenshuis.
Er zijn twee slaapkamers op de bovenverdieping. Slaapkamer 1 is een grote slaapkamer met tweepersoonsbed en slaapkamer 2 heeft een drievoudige slaapbank, met een tweepersoonsbed met een eenpersoonsbed als bovenste bed.
Hier is wat een gasten die in april 2019 verbleven zeiden over het huisje: "We hebben een paar prachtige dagen doorgebracht, met fietsen, wandelen en het bezoeken van een aantal charmante steden en dorpen." "Het huisje is zeer comfortabel en biedt alle belangrijke voorzieningen. aanbevolen!"

Boekingsinformatie

Ligging lake cottage

De ligging van "lake cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.