les Hirondelles

9
4
Gites.nl logo

Een nieuwe, comfortabele en gezellig ingerichte 4 persoons gite, (eventueel +1) op loopaftand van het grootste meer van Bretagne
Op de begane grond bevind zich een open woonkamer met houtkachel en een moderne open keuken voorzien van vaatwasser, koelkast met vriezer, oven, microgolf, koffiezetapparaat, Senseo, broodrooster etc. Er is ook een wasmachine, droogrek, strijkijzer en strijkplank voorzien.
De woonkamer heeft een eettafel, een grote comfortabele hoekbank, een zetel en boekenkast met leesboeken Er is een grote TV met wifi, dvd speler met films, alsook een bluetooth muziekinstallatie. Elektrische verwarming en een gezellige houtkachel (gratis hout).
Boven zijn er 2 ruime slaapkamers voorzien van nieuwe bedden en nieuwe matrassen.
Babybedje op aanvraag gratis beschikbaar.
Moderne badkamer met grote inloopdouche (160 x 90cm) met regendouche, haardroger en apart toilet.
Buiten bevind zich een nieuw ruim zuidelijk terras met tuinmeubels, parasol en BBQ, in de grote tuin van 2400m kan je heerlijk relaxen in de hangmat onder een boom of in de ligzetels.
Naast het huis bevind zich een grote oude open overdekte schuur met tuinsalon waar je lekker kan verkoelen in de schaduw en s'avonds lekker kan genieten van een BBQ of een vuurtje in de vuurkorf.
Kleine hondjes welkom op aanvraag!

Boekingsinformatie

Ligging les hirondelles

De ligging van "les hirondelles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.