Parsley Cottage

2
Gites.nl logo

Parsley Cottage is een stijlvol vakantiehuisje, met 1 slaapkamer en een weelde aan oude details en houten balken. Het is gericht op het zuid-oosten met een patio met houten tuinmeubels en een parasol. In de lounge vind je een tegelvloer, zichtbare houten balken en comfortabele, maar stijlvolle meubels met leuke accesoires,
In de ingerichte keuken / eetkamer vind je alle apparatuur die je thuis ook hebt, een elektrische kookplaat en fornuis, vaatwasser, wasmachine / droger, roestvrijstalen afzuigkap, grote koelkast, magnetron etc.
Er is een prachtige tweepersoonsslaapkamer met prachtige originele eiken balken, parketvloeren en kwaliteitsbedden met een open badkamer.
De slaapkamer is groot genoeg voor een opklapbaar bijzetbed dat ideaal is voor een kind (€ 30 extra kosten zijn van toepassing - vraag bij de boeking aan).
Een bijzondere badkamer met een vrijstaand bad op pootjes en wc ligt op de verdieping en is toegankelijk via een wenteltrap.

Boekingsinformatie

Ligging parsley cottage

De ligging van "parsley cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.