Fermette en France

4
Gites.nl logo

Ons vakantiehuis is een vrijstaand huis met een eigen ingang en privé tuin en terras. U komt binnen in de keuken met zithoek. Via de trap komt u op de overloop van de eerste verdieping waar een badkamer ( douche plus toilet) en een aparte toilet zijn.
Via een klein trapje komt u in de 2 persoons slaapkamer. Aansluitend bevind zich hier een woonkamer met houtkachel. Deze woonkamer is ook via de buitenkant ( trap en balkon) te bereiken. Op de overloop is er een trapje naar de zolderverdieping. In het eerste gedeelte staan 2 een persoons bedden, in het 2de gedeelte staan nog 2 eenpersoons bedden. Vanwege de constructie van het huis zijn trappen onvermijdelijk en is ons vakantiehuis niet geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk of slecht ter been zijn. Onze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 4 personen. Er is een toeslag voor persoon nummer 5 &6. In de zomermaanden hebben wij nog een "Zomerkamer" voor maximaal 2 personen beschikbaar. Deze kan alleen in combinatie met de gîte worden gehuurd. Indien er meer info is gewenst, stuur ons gerust een e-mail.

Boekingsinformatie

Ligging fermette en france

De ligging van "fermette en france" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.