Moulin de la Forge

8.3
13
Gites.nl logo

Gite Le Pommier in de Cote d'Or in de Bourgogne, is onderdeel van een oude molen aan de oever van de rivier. Dit vakantiehuis van 88 m² is een ideaal verblijf in een heerlijk ruime, rustige en harmonieuze omgeving. Het vakantiehuis is charmant ingericht en het is er aangenaam toeven, zowel bij de open haard als onder de oude appelboom in de zomer!
Op de begane grond vindt u een grote keuken en woonkamer met eethoek en een zithoek bij de open haard. Er zijn twee slaapkamers, een met twee enkele bedden, de andere met een tweepersoonsbed. verder is er een badkamer en een separaat toilet.
Vanuit de keuken komt u op de binnenplaats met een tafel en stoelen in de schaduw, en een omheinde eigen tuin. De gite ligt op het zuid-westen.
Het vakantiehuis ligt bij de rivier, maar er is geen gevaar voor kleine kinderen, want de tuin is omheind. Een klein bootje is tot uw beschikking en u kunt hier ook fietsen huren.

Boekingsinformatie

Ligging moulin de la forge

De ligging van "moulin de la forge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.