La Petite Maison

9.5
4
Gites.nl logo

In vakantiehuis 'La Petite Maison' vind je twee stijlvolle slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer, waar 4 personen plus een baby makkelijk kunnen verblijven. In de eerste slaapkamer boven de woonkamer is een tweepersoonsbed van 160 x 200 met eigen badkamer met douche. Er zijn geweldige uitzichten over het dal uit het Velux raam. De tweede slaapkamer ligt iets onder de woonkamer, met twee eenpersoonsbedden van 90 x 200 en een badkamer met douche ertegenover. Een heel groot raam biedt uitzicht over de tuin en het uitzicht daarachter. Er is ruim voldoende bergruimte. De lichte woonkamer heeft een open keuken met alle voorzieningen waaronder vaatwasser, en verder is er een eethoek en zithoek die uitkomt op een mooie tuin, met paadjes en kleine hoekjes.
Twee andere ramen in de woonkamer geven uitzicht op de mooie tuin. Kinderen kunnen er lekker verstoppertje spelen en volwassenen kunnen heerlijk relaxen op het zonnige terras, of op het schaduwrijke terras met eettafel en overdekking. Overal is mooi uitzicht over de vallei. Het is hier heerlijk rustig en er is parkeerruimte voor 2 auto's op het terrein.
Voor jongere gasten kunnen we een ledikant bieden in een van de slaapkamers of een vouwbed voor een kind (80 x 200). Ook is er een traphekje, aankleedkussen, speelgoed, boeken en dvd's gratis voor je beschikbaar. Er is een magnetron en plastic bordjes en bekers en ook kinderbestek. Een babybadje kan makkelijk in de badkamer beneden worden bijgeplaatst. Ook is er een wasmachine.
We kunnen je zelfgemaakte maaltijden bieden en ook het brood en croissants bij je thuisbezorgen.

Boekingsinformatie

Ligging la petite maison

De ligging van "la petite maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.