The Barn

10
5
Gites.nl logo

Vakantiehuis The Barn is, zoals de naam al zegt, gevestigd in een voormalige schuur. Nu is het een comfortabel vakantiehuis in een rustig klein dorpje, in het landelijke gebied van de Cote d'Or. Het huis is licht en prettig van sfeer en goed gemeubileerd. Er kunnen vijf personen slapen. Een van de slaapkamers is een elegante kamer met tweepersoonsbed, met veel bergruimte en een aangrenzende badkamer met douche. Ook is er een ruime slaapkamer met twee aparte bedden met een geweldig uitzicht, bergruimte en een aangrenzende badkamer. Verder is er een slaapkamer met een eenpersoonsbed met wc en wastafel. Een trap leidt naar beneden, waar je de open woonkamer vindt met volledig ingebouwde en ingerichte keuken, een eettafel voor 6 en comfortabele lounge met TV en DVD-speler. Openslaande deuren leiden naar een houten terras met een buitentafel en stoelen voor 6 en een bbq. Het lagere terras is voorzien van ligstoelen die klaarstaan voor je zodat je van het uitzicht op het dorp kunt genieten.
Dagelijks wordt er vers brood voor je gebakken en dit kan via het keukenraam bij je thuis worden bezorgd.
Er is gratis Wifi voor je beschikbaar.
De jongste gasten zijn voor ons heel belangrijk. Om hun verblijf comfortabel te maken hebben we een schattig kinderbedje (en een tweede vouwbedje is beschikbaar) met een nieuw matras en mooie lakentjes. Ook is er een kinderstoel, peuterstoel, een baby box, een aankleedkussen, een magnetron, plastic bekertjes en bordjes, een babyfoon, een opstapje voor de badkamer, potjes en een selectie speeltjes en boekjes voor alle leeftijden. Ook maaltijden voor kinderen kunnen worden besteld bij de eigenaar als je dit van te voren aangeeft. Een kinderplonsbadje is beschikbaar voor hele warme dagen voor het terras. Als je meer speciale voorzieningen nodig hebt, vraag er dan gerust om.

Boekingsinformatie

Ligging the barn

De ligging van "the barn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.