La Guimbarde (the old village bakery)

8
4
Gites.nl logo

In een vorig leven diende dit onlangs gerenoveerde huisje de inwoners van Frolois hun dagelijkse baguettes en croissants als de Boulangerie van het dorp. Tegenwoordig biedt de accommodatie moderne, comfortabele accommodatie in een mooie dorpse omgeving.
Het huis is geschikt voor 4 volwassenen in 2 slaapkamers. Een ruime kingsize slaapkamer met tweepersoonsbed (bedmaat 160 cm x 200 cm) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (2 bedden van 90 cm x 200 cm) met nieuwe matrassen, zorgen ervoor dat u goed slaapt tijdens uw verblijf. De bedden zijn opgemaakt met fris wit linnen voor uw aankomst. De kamers hebben een individuele uitstraling en genieten van het ononderbroken uitzicht over de daken van Frolois naar het landschap daarachter. In de slaapkamers is gekozen voor koele, eigentijdse kleuren om ontspanning en rust te creëren. Je kunt wegdromen terwijl je onbespied door de grote ramen naar buiten kijkt over het ongerepte landschap. Er is voldoende opbergruimte voor je persoonlijke bezittingen en beide slaapkamers zijn uitgerust met ventilatoren voor de zomermaanden en haardrogers.
Elke slaapkamer leidt naar een eigen badkamer met douche, met extra grote douches, gratis zeep en lotions voor uw gebruik. Kleine en grote handdoeken zijn aanwezig.
De begane grond bevat woonruimtes om te ontspannen en maaltijden te bereiden. U kunt genieten van langdurig dineren met vrienden en familie op het comfort van de eettafel en stoelen. Daal een paar stappen af naar de ouderwetse, inloopkast met pantry waar u uw etenswaren kunt opbergen voor een overzichtelijke, gemakkelijk te bewerken, volledig uitgeruste keuken. Een mooi Juliette balkon aan het ene uiteinde van de keuken komt uit op het tuinterras. Een kleine gang met een praktische benedenverdieping leidt naar een warme, zonnige lounge met uitnodigende zachte zitplaatsen voor alle inzittenden, UK free to air, Engelse televisiezenders en een gezellige houtkachel voor koelere avonden zorgen ervoor dat u alles heeft wat u nodig hebt om te ontspannen. Glazen deuren openen naar een veranda met een paar treden naar beneden naar de omheinde tuin op het zuiden, met ook prachtige uitzicht op het dorp en de vallei daarachter.
De tuin nodigt u uit om buiten te genieten van de lange zomerdagen vanuit het comfort van een ligstoel. Barbecueën vanaf de gasgrill, op slechts een steenworp afstand van de keuken.
We kunnen ook geweldige lokale producenten van kaas, vlees en particuliere catering aanbevelen om je Bourgondische Hideaways-ervaring in Frolois te verbeteren. Informeer voor meer informatie
Voor onze jongere gasten kunnen we zorgen voor een kinderbed in een van de slaapkamers, een kinderstoel, traphekje, aankleedkussen, speelgoed, boeken, dvd's. Er is een magnetron om het bereiden van babyvoeding eenvoudig te maken, plastic borden en kopjes samen met kinderbestek. Een babybadje kan eenvoudig in een van de doucheruimtes worden geplaatst.
Huisdieren mogen mee na overleg voor uw bezoek aan La Guinbarde. Meestal is dit geen probleem, maar ze mogen niet op de stoffen meubels of in de bedden.
De eigenaren bieden een cateringservice op aanvraag. Dit kan geregeld worden voorafgaand aan uw verblijf of zodra u in het huis bent. We kunnen ook op maat gemaakte kindermenu's aanbieden, samen met porties op kindermaat, uit de beschikbare keuzes. Informeer voor meer details.
Er is dagelijks brood beschikbaar dat bij u kan worden bezorgd voor uw dagelijkse behoefte aan Franse baguettes en gebak.

Boekingsinformatie

Ligging la guimbarde (the old village bakery)

De ligging van "la guimbarde (the old village bakery)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.