Vakantievilla Chambarel

10
9
Groepen.nl logo

Voorheen was dit een oude boerderij, maar deze is volledig gerenoveerd tot een geweldig vakantiehuis met verwarmd zwembad.

Vakantiehuis in Frankrijk met verwarmd zwembad


De woonkamer heeft twee eetgedeelten en een gezellige zithoek met TV (Nederlandse zenders) bij de open haard. Voor de kinderen is er een speelhoek en er zijn twee kinderstoeltjes beschikbaar. De serre heeft een zit- en eethoek en een schuifpui naar de voortuin. Er is voldoende ruimte om hier een luchtbed bij te plaatsen. De eerste slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden. Een badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de achterkant van het huis is de garage, aan de voorkant van het huis is een schuurtje. De etage is bereikbaar via een trap aan beide kanten van het huis. Er zijn twee ruime slaapkamers. Op de gang is een open ruimte welke gescheiden kan worden met een gordijn, hier kan een tweepersoons luchtbed geplaatst worden. Een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras met tuinset en parasols. Volledig omheinde tuin met verwarmde zwembad (11 x 4 m) en een terras met ligstoelen. Er zijn meerdere schommels, een jeu de boulesbaan en een tennistafel. Daarnaast zijn er 3 fietsen waar je gratis gebruik van kunt maken.

Samen genieten van veel bezienswaardigheden


Op een half uurtje rijden ligt Le Puy-en-Velay, deze prachtige stad heeft een unieke ligging met veel bezienswaardigheden. Bezoek het historische centrum en wandel door de pittoreske straatjes met leuke winkels.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla chambarel

De ligging van "vakantievilla chambarel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.