Chalet Cormoran

5
Rcn.nl logo

Door de hogere ligging heeft vrijwel elk van deze luxe 5-persoonschalets een schitterend uitzicht op de baai. Aan de overkant zie je 's avonds de lichtjes van Perros-Guirec.



Keuken


De luxe keuken heeft een koelkast met vriesvak, een gewone magnetron, een waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat.


Woonkamer


In de ruime woonkamer staat een bank en een gezellige eettafel met drie stoelen. Tevens is de woonkamer voorzien van een elektrische kachel.


 


Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,40 bij 1,90 meter en een slaapkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed van 0,80 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed en een kussen. 


 


Badkamer
De badkamer is voorzien van een wastafel en een ruime douchecabine. Er is een aparte toiletruimte.


 


Buiten
Chalet Cormoran heeft schuifdeuren naar het ruime, overdekte terras. Daar staat tuinmeubilair, twee comfortabele ligbedden én een elektrische terrasverwarmer zodat je ook 's avonds nog heerlijk lang buiten kunt zitten. Er is bij het chalet ruimte om één auto te parkeren.

Internet en TV
Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Er is een TV aanwezig (met Nederlandse zenders).

Overig
In het chalet is een elektrische kachel aanwezig in de woonkamer. Dit is een rookvrije accommodatie. Maximaal 1 huisdier is toegestaan.

Boekingsinformatie