Mobil home Palourde

4
Rcn.nl logo

Deze luxe mobil home staat op een schitterende plaats pal aan zee met een prachtig uitzicht en is geschikt voor vier personen. De vrijstaande mobil home is ideaal voor een heerlijke vakantie midden in de prachtige Franse natuur.

Keuken


De luxe keuken heeft een koelkast met vriesvak, een gewone magnetron, een waterkoker, Senseo koffiezetapparaat en een 4-pits gaskookplaat.

Woonkamer
In de ruime woonkamer staat een bank en een gezellige eettafel met vier stoelen.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,40 bij 1,90 meter en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De royale badkamer is voorzien van een wastafel, douchecabine en er is een gescheiden toiletruimte.

Buiten
De mobil home heeft openslaande deuren naar het half overdekte terras. Daar staat tuinmeubilair, twee comfortabele ligstoelen én een terrasverwarmer zodat je ook 's avonds nog heerlijk lang buiten kunt zitten. Bij de mobil home is ruimte om één auto te parkeren.

Internet en TV
Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Er is een TV aanwezig (met Nederlandse zenders).

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is centrale verwarming én een elektrische kachel in de mobil home. Huisdieren zijn toegestaan.

Boekingsinformatie