Natuurhuisje in Tréglamus

5
Natuurhuisje.nl logo

Dit vakantiehuis heeft een grote, omheinde tuin met een terras, een stenen barbecue en ligbedden. Binnen beschik je over een ruim leefgedeelte met een woon- en eetkamer en een keuken. Er is een slaapkamer op de begane grond en de 2e is op de vide. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Er kunnen 5 personen verblijven, wat ideaal is voor stellen of een groot gezin. Dit charmante vakantiehuis ligt op een halfuur rijden van de mooie stranden, in het noorden van Bretagne (Perros-Guirec). Hier kan je de roze granietkust bewonderen, die toeristen uit de hele wereld aantrekt. Het leuke stadje Guingamp ligt op 7 minuten rijden. In de omgeving zijn diverse wandelpaden te voet of met de fiets te doen. Het kasteel van Tonquédec, de menhirs van Pédernec, Kerguéhennec en Pergat mag je zeker niet missen. De vriendelijke eigenaresse stelt 2 fietsen voor volwassenen en een kinderfiets beschikbaar. Ze ontvangt je ongetwijfeld met crêpes en jam die ze zelf heeft gemaakt!

Bijzonderheden natuurhuisje in tréglamus

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, Blender

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in tréglamus

De ligging van "natuurhuisje in tréglamus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.