Mobil home Étrille

4
Rcn.nl logo

Deze compleet ingerichte 4-persoons mobil homes staan verspreid over het midden van het terrein. Kies zelf je favoriete plek vanaf de plattegrond. De vrijstaande mobil home is ideaal voor een heerlijke vakantie midden in de prachtige Franse natuur.

Keuken


De keuken heeft een koelkast met vriesvak, een gewone magnetron, een waterkoker, Senseo koffiezetapparaat en een 4-pits gaskookplaat.

Woonkamer
In de woonkamer vind je een bank en een gezellige eettafel met vier stoelen.

Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2 meter en een slaapkamer met een stapelbed of twee losse eenpersoons bedden (dit kan per mobil home verschillen). De bedden zijn van 0,80 bij 1,90 meter. Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. 

Badkamer
De badkamer is voorzien van een wastafel, douchecabine en gescheiden toiletruimte.

Buiten
De mobil home heeft openslaande deuren naar het half overdekte terras. Daar staat tuinmeubilair, twee lekkere ligstoelen én een terrasverwarmer zodat je ook 's avonds nog heerlijk lang buiten kunt zitten. Bij de mobil home is ruimte om één auto te parkeren.

Internet en TV
Je kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Er is een TV aanwezig (met Nederlandse zenders).

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is centrale verwarming én een elektrische kachel in de mobil home. Huisdieren zijn toegestaan.


 


Neem alvast een kijkje in de accommodatie

Boekingsinformatie