Natuurhuisje in Cléden-cap-sizun

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit vrijstaande vakantiehuis in Cléden-Cap-Sizun heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin. Er is een overdekt terras met een tuintafel om buiten te kunnen eten. Vanuit het huis ligt het dichtstbijzijnde strand op 15 minuten lopen. Je neemt daarvoor het bospad achter het huis. Als je altijd al een keer hebt willen windsurfen, is het nu of nooit! Windsurfen, surfen, kitesurfen: zowel voor gevorderden als beginners zijn er voldoende mogelijkheden. Het Île de Sein ligt op enkele kilometers afstand; je kunt er dolfijnen in hun natuurlijke omgeving zien. Bezoek ook de stad Douarnenez (30 km) met haar typisch Bretonse sfeer, levendige kades, straatjes vol met ateliers en vissershuizen. Het oude vissershuis waarin je verblijft is volledig gerenoveerd en ingericht. Binnen tref je een woon-/eetkamer met een houtkachel en een volledig ingerichte open keuken. De slaapkamers bevinden zich op de 2 bovenverdiepingen. De omheinde tuin op het zuiden is beschermd tegen de wind.

Bijzonderheden natuurhuisje in cléden-cap-sizun

keuken parterre: waterkoker,, fornuis,, koffiezetapparaat,, oven,, grill,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, wasdroger,, wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in cléden-cap-sizun

De ligging van "natuurhuisje in cléden-cap-sizun" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.