Natuurhuisje in Vitry-laché

6
Natuurhuisje.nl logo

Dit is een karakteristiek vakantiehuis met een omheind terrein (1600 m²) nabij Vitry-Laché. Onder de overkapte buitenkamer met hardhouten meubilair geniet je van het uitzicht over de akkers en weilanden. Het huis beschikt over 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 badkamer. Dat maakt het geschikt voor gezinnen en vriendengroepen van 6 personen. Rijd een half uur en je bevindt je te midden van uitgestrekte wouden met steile rotsen, smalle valleien en schilderachtige vergezichten. Wandelschoenen en een verrekijker worden aangeraden! Dicht bij huis liggen de meren van Merle (6 km) en Vaux en Baye (10 km), met heerlijke zwemstranden en tal van watersportmogelijkheden. De bakker, supermarkt en restaurant vind je in St. Saulge (12 km). Meer winkels en restaurants tref je aan in Corbigny (18 km). Bij het huis vind je een barbecue, een buitendouche en een schommel voor de kinderen. Hier zul je een heerlijke vakantie beleven!

Bijzonderheden natuurhuisje in vitry-laché

keuken(eettafel, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), TV, 2-pers. slaapbank,, internationale zender(s),, geen Nederlandse zender(s), kachel(hout)), slaapkamer, 2x 1-pers. bed(90 x 200 cm), slaapkamer, 2x 1-pers. bed(80 x 200 cm), slaapkamer, 2x 1-pers. bed(80 x 200 cm), badkamer(douche, wastafel), toilet, DVD-speler, CD-speler, wasdroger, wasmachine, terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ, speeltoestellen

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vitry-laché

De ligging van "natuurhuisje in vitry-laché" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.