Natuurhuisje in Saint seine

2
Natuurhuisje.nl logo

Frankrijk op zijn best! In het pittoreske Saint Seine vind je het natuurhuisje, een authentieke Chambres d'Hotes waar je je hart kan ophalen aan alles wat Frans is. Terwijl je in de prachtige binnentuin geniet van un koude vin, un verse pain de stock en een onvervalst stinkkaasje valt de rust als een warme deken over je heen. Tussen de kuitenbijtende heuvels en een tuin vol exotische verrassingen geniet je van de intense rust, de gemoedelijke sfeer, het adembenemende uitzicht en de vele zingende vogels. De gastheer zingt een vrolijk deuntje mee. Even afkoelen? Het heerlijke zwembad en één van de schaduwrijke terrasjes zijn perfecte plek. Het natuurhuisje heeft twee geheel ingerichte gites voor vier personen, vier gezellige B&B kamers voor twee personen en een slaapzaal voor maximaal 10 personen. Met ingang van 2019 gaat 30% van de huurinkomsten naar een goed doel, te weten Childfriendship. Deze gecertificeerde stichting heeft als doel "kinderen in Birma en Myanmar een betere toekomst te geven". Informeer naar de extra kosten zoals het ontbijt, fietshuur, diner. Deze kosten zijn niet opgenomen in de prijs op deze site.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint seine

Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 4), Internettoegang (WiFi), Sauna, Terras (gemeenschappelijk), Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin (omheind), Tuindeuren, Berwarming (elektrisch), Zwembad (gemeenschappelijk) 40m2 m2

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint seine

De ligging van "natuurhuisje in saint seine" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.