Natuurhuisje in Chantenay-saint-imbert

6
Natuurhuisje.nl logo

Deze authentieke vakantiewoning in het Franse Chantenay-Saint-Imbert beschikt over een groot zwembad. Er zijn 3 slaapkamers en er kunnen 6 gasten verblijven in dit vakantiehuis, wat ideaal is voor zonvakanties met het gezin. Je trouwe viervoeter is ook welkom. Ga voor een gezonde ochtendwandeling door het centrum van Saint Pierre le Moutier, dat 9 km van het vakantiehuis te vinden is. Een ontbijtje kun je halen bij de supermarkt op 2 km afstand en 's avonds kun je genieten van een lekker diner in een restaurant in een van de nabijgelegen plaatsen. Het circuit van Magny-Cours Formule 1 vind je 20 km verderop. De keuken biedt je de mogelijkheid om zelf een diner te bereiden voor je gezelschap. In de badkamer vind je onder andere een douche, een wastafel en een toilet. Het privézwembad is geopend van mei t/m september en is omringd met ligbedden. Als je echt helemaal tot rust wil komen, kun je ervoor kiezen om even lekker weg te zakken in de hangmat.

Bijzonderheden natuurhuisje in chantenay-saint-imbert

keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat,, combimagnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in chantenay-saint-imbert

De ligging van "natuurhuisje in chantenay-saint-imbert" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.