Villa Crousadou

10
12
Gites.nl logo

Vakantiehuis Villa Crousadou is een mooie moderne provençaalse villa, helemaal gerenoveerd. Het vakantiehuis ligt in de gemeente Saint Rémy de Provence.
In het huis is een mooie woonkamer, een grote tuin en er zijn vier slaapkamers. Er kunnen tot maximaal 10 personen plus een baby verblijven.
Het huis is voorzien van airconditioning. Het zwembad boven de grond is 6x3,6 m en 1,22 m diep.
De villa Crousadou ligt op het platteland, zonder inkijk. Het is een huis met veel voordelen: de nabijheid van het centrum van het dorp 4 km (5 minuten met de auto), recreatieve voorzieningen zoals petanque, 4 fietsen en helmen beschikbaar, grote speeltuin voor kinderen, WIFI ...
Het huis is gebouwd op twee niveaus en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 160 m2, bestaande uit een mooie ruime woonkamer met een eigentijdse en gezellige inrichting, met eethoek. Er is een ingerichte keuken. Twee slaapkamers op de begane grond, inclusief een familiekamer voor twee volwassenen en twee kinderen. Een badkamer met dubbele wastafels met spa-bad en inloopdouche en een apart toilet staan tot uw beschikking. Wasruimte met wasmachine. Op de eerste verdieping zijn twee zonnige en gezellige slaapkamers en een badkamer met wc. Airconditioning is aanwezig op deze verdieping.
DE TUIN:
In de tuin van 1000 m2 vindt u verschillende plekjes om lekker te zitten. Een overdekt terras met eettafel, een overdekte tuinkamer met uitzicht op de jeu-de-boulesbaan, een nieuwe stenen eethoek in het midden van de tuin. Barbecue. De grote tuin is ideaal voor buiten spelen en sporten voor het zwembad van 6m x 3.6m x 1.22m.
In het huis vindt u TV, breedband internet WiFi. 4 fietsen beschikbaar. Overdekte parkeerplaats 2 auto's. Jeu de boules veld, air conditioning op de verdieping.

Boekingsinformatie

Ligging villa crousadou

De ligging van "villa crousadou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.