Mas De L' Embeli

8
Gites.nl logo

Mas de L' Embeli is een Landhuis uit de 17de eeuw, met smaak en in style gerestaureerd, beschikt over 4 slaapkamers met box springbedden en 3 badkamers met inloop douches , wastafels en Wc' s. U vind op de begane grond een slaapkamer en badkamer met uitgang naar het terras. De grote eetkeuken is gezellig met een grote houten bank en tafel, heeft een open haard en is voorzien van een luxe keuken met een hardstenen aanrechtblad. Zeer volledig uitgerust voor 20 Personen en met een uitgang naar een ontbijt terras. Aangrenzend ligt de salon met grote open haard, luxe meubels van Rivièra Maison en een grote Samsung TV met 200 zenders. Ook hier vind U een grote eettafel met stoelen en antieke meubels en kleden.
Twee slaapkamers bevinden zich aan de rechter kant op de 1ste verdieping. De Master bedroom met 2 Pers. boxspring en een kleinere slaapkamer eveneens met 2 Pers. boxspring bed. Deze delen een badkamer met inloopdouche en Wc plus wastafel, geheel in natuursteen.
De 4de, zeer grote slaapkamer bereikt U via een trap en ligt op de 1ste verdieping aan de andere kant van het huis. Hier beschikt U over 2 x 2 Pers. bedden (boxspring) en een Ensuite Badkamer.
Hierdoor is het huis zeer geschikt voor 2 families of een groep vrienden. Er is veel Privacy in en om het huis.
Op de begane grond vind U verder , een bureau met boekenkast, een badkamer, een Wc en een wasruimte met wasmachine, droger, wastafel.
Het huis is in “en pierre” natuurstenen gebouwd, wat in de zomer een heerlijke natuurlijke temperatuur binnen waarborgd, en alle kleuren zijn in aarde tinten. U heeft schitterende uitzichten op de Alpilles en de wijnvelden! Geheel rustig en met de natuur een zijn en toch vlakbij alle highlights van de Provence.
Buiten vind U meerdere terrassen en buiten meubels. een zeer grote pool met duikplank, een douche en een bar met zomerkeuken. De zomerkeuken bevat een kookplaat, een ijskast met vriezer en een kast met service, zowel als een wasbak en accessoires voor de pool. Het pool gedeelte is geheel afgesloten met kinder sloten ! U kunt hier heerlijk toeven en loungen op luxe tuinmeubelen en hangmatten.
Huisdieren altijd welkom, geheel omheind! U kunt mooie wandelingen maken.

Boekingsinformatie

Ligging mas de l' embeli

De ligging van "mas de l' embeli" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.