Appartement Ursuya au BaskoParadis

3
Gites.nl logo

Uw charmante accommodatie met een voormalige broodoven maakt indruk met zijn gezellige sfeer en een terras met een fantastisch uitzicht.
Onze kwalitatief hoogwaardige en ecologisch gerenoveerde Baskische boerderij herbergt uw 3* vakantiewoning Ursuya, die wij met veel aandacht voor detail hebben ingericht.
Uw keuken met eettafel is perfect uitgerust en praktisch ingericht zodat koken leuk is. Terwijl u aan tafel zit, kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de tuin en uw ruime terras.
Uw gezellige woonkamer met handgeschilderde meubels en smaakvolle inrichting nodigt u uit om te vertoeven en te ontspannen.
De uitstekende kwaliteit van uw grote tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed op de mezzanine onder het dak met prachtige houten balken zorgt voor een heerlijke nachtrust.
Uw raambadkamer is praktisch ingericht. Laat u verwennen door ons kalkvrije bronwater.
Gezellige sfeer in de kou door onze geothermische vloerverwarming.
U geniet van een onbeschrijflijk mooi panoramisch uitzicht en de aanwezigheid van onze ezels en zal zeker enthousiast zijn over de rustgevende rust en onze mooie tuin.
Adres: Maison Bildozteguia, 64250 Louhossoa, Frankrijk (Google Maps: BaskoParadis)

Boekingsinformatie

Ligging appartement ursuya au baskoparadis

De ligging van "appartement ursuya au baskoparadis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.