Mas de Galy

4
Gites.nl logo

Op het domein van Mas de Galy (2800 m2) te Saujac (12260) in het departement Aveyron, zijn 3 karakteristieke natuurstenen (volledig gerenoveerde) gites uit 1885.
De geadverteerde accommodatie; Gite 3 , le petitte ruine is uitermate geschikt voor 1 gezin met 2 (jonge) kinderen.
Het is een in 2006 volledig gerestaureerde ruine en beschikt over een gezellige woonkamer/woonkeuken en een vide met 1, 2 persoons bed en 1 uitschuifbaar kinder bed/bank voor 2.
een badkamer met toilet en douche en een geweldig uitzicht op de valei van de lot.
de natuurvijver zal deze zomer worden opgeknapt en is daardoor niet in gebruik. ter vervanging daarvan is er een bovengronds zwembad met kinderbad geplaatst.
Voor een grotere groep bestaande uit b.v. 2 gezinnen (tot max 6) is het mogelijk ook gebruik te maken van Gite 2. Deze is alleen op aanvraag beschikbaar.
Deze Gite; La Granche (6 personen en alleen op aanvraag beschikbaar) is gesitueerd over 3 woonlagen, op de begane grond is de keuken en de moderne badkamer(toilet, douche en wastafel). Een houten open trap voert naar de woonkamer (rez chaussee) met een 2 persoon slaapbank, 140 cm x 200 cm vanwaaruit wederom een open houten trap naar de slaapzolder ( 1 x 2 persoon bed en 2 x 1 persoon bed) onder de oude eiken balken leidt.
Gite 1: Le Pigionier wordt op dit moment gerenoveerd en is e.v. voor de zomer beschikbaar maar wegens vele onzekerheden alleen op aanvraag.
Een ruime privé parkeerplaats is aanwezig.
De ecologische zwemvijver en het bovengrondse zwembad met haar zonnen terrassen op het domein is uitsluitend beschikbaar voor de gasten van Mas de Galy.
De Gite Le pigeonnier op het domein van Mas de Galy, heeft sinds 2013 een drie sterren kwalificatie van het Bureau de Tourisme d`Aveyron.
In overleg is het mogelijk voor u bv bij aankomst een bourgondische maaltijd te serveren of voor te bereiden zodat deze eenvoudig zelf af te maken is.

Boekingsinformatie

Ligging mas de galy

De ligging van "mas de galy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.